Het plan

Comfortabel gelijkvloers wonen

The Winston is een project met vier verschillende gebouwen met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Het project wordt perfect geïntegreerd in de bestaande bebouwing langs de Pegasusstraat.

Bij het ontwerpen van de appartementen is goed gekeken naar de huidige woonwensen. Denk daarbij aan de grootte van de woonkamer, een groot balkon en het oppervlak van de appartementen als geheel. Met de ligging op het zuiden heeft elke ruimte genoeg zon- en lichtinval. De appartementen worden verwarmd door een warmtepomp installatie in combinatie met vloerverwarming. Kortom, energiezuinig en duurzaam.

Ieder appartement heeft een eigen ruime berging op de begane grond en er is een parkeerplaats voorzien op het binnenterrein welke via mandeligheid deels in uw eigendom komt.

In verkoop

Vanaf zaterdag 25 mei t/m maandag 3 juni 2024, 17.00 uur

Kies uw stijl

als allereerste bewoner

Met maar liefst dertien verschillende typen koopappartementen zult u hier zeker uw droomappartement vinden. Een nieuw thuis waar u als eerste bewoner uw lang gekoesterde woonwensen kunt realiseren. U kunt alvast een wensenlijstje opstellen. Welk appartement u ook u kiest, ze hebben de volgende kenmerken gemeen:

  • De appartementen voldoen aan de huidige BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw)
  • De energie wordt uit duurzame energiebronnen gehaald
  • Gasloos gebouwd
  • Zeer goed geïsoleerd
  • Gezond binnenklimaat; goed geventileerd
  • Comfortabele vloerverwarming en -koeling
  • Besparing aan energiekosten

Centraal gelegen

The Winston ligt op een paar minuten lopen van een bushalte met een rechtstreekse busverbinding naar Schiphol en op 10 minuten fietsen van het station Alphen aan den Rijn met rechtstreekse treinverbindingen naar onder meer Leiden en Utrecht. Deze plek is een mooie wisselwerking tussen de rust van de natuur en de dynamiek van omliggende dorpen en steden.